Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of physicochemical properties and fermenting qualities of apple wines added with medicinal herbs
 
 
Titel: Evaluation of physicochemical properties and fermenting qualities of apple wines added with medicinal herbs
Auteur: Lee, Je-Hyuk
Kang, Tae Ho
Um, Byung Hun
Sohn, Eun-Hwa
Han, Woo-Cheul
Ji, Seol-Hee
Jang, Ki-Hyo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 4 pagina's 1039-1046
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland