Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the effects of four cooking methods on fatty acid profiles and nutritional composition of red mullet (Mullus barbatus) muscle
 
 
Titel: Comparison of the effects of four cooking methods on fatty acid profiles and nutritional composition of red mullet (Mullus barbatus) muscle
Auteur: Koubaa, Aida
Mihoubi, Nourhène Boudhrioua
Abdelmouleh, Abdelwaheb
Bouain, Abderrahmen
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 5 pagina's 1243-1250
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland