Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of fermented sugar-soaked black soybean snacks (FSBSS) and characterization of their quality changes
 
 
Titel: Preparation of fermented sugar-soaked black soybean snacks (FSBSS) and characterization of their quality changes
Auteur: Song, Young-Ran
Kim, Young-Eun
Kim, Jong-Hui
Song, Nho-Eul
Jeong, Do-Youn
Baik, Sang-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 6 pagina's 1547-1553
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland