Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and functional properties of roasted soybean flour, barley, and carrot juice mixture fermented by solid-state fermentation using Bacillus subtilis HA
 
 
Titel: Physicochemical and functional properties of roasted soybean flour, barley, and carrot juice mixture fermented by solid-state fermentation using Bacillus subtilis HA
Auteur: Son, Se-Jin
Lee, Sam-Pin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 6 pagina's 1509-1515
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland