Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Winery grape-residue extract: Effects on quality and sensory attributes of cooked chicken meat
 
 
Titel: Winery grape-residue extract: Effects on quality and sensory attributes of cooked chicken meat
Auteur: Shirahigue, Ligianne Din
Contreras-Castillo, Carmen J.
Selani, Miriam Mabel
Nadai, Ana Paula
Mourão, Gerson Barreto
Gallo, Cláudio Rosa
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 5 pagina's 1257-1264
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland