Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Red yeast barley reduces plasma glucose levels and activates AMPK phosphorylation in db/db mice
 
 
Titel: Red yeast barley reduces plasma glucose levels and activates AMPK phosphorylation in db/db mice
Auteur: Jun, Hee-jin
Choi, Young-Mi
Hoang, Minh Hien
Jia, Yoayao
Lee, Ji Hae
Lee, Sung-Joon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 5 pagina's 1265-1270
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland