Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of microflora in gochujang, Korean traditional fermented food
 
 
Titel: Analysis of microflora in gochujang, Korean traditional fermented food
Auteur: Jang, Seo-Jung
Kim, Yu-Jin
Park, Jung-Min
Park, Young-Seo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 5 pagina's 1435-1440
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland