Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties of thawed chicken breast as affected by microwave power levels
 
 
Titel: Physicochemical properties of thawed chicken breast as affected by microwave power levels
Auteur: Kim, Tae-Hyun
Choi, Ji-Hun
Choi, Yun-Sang
Kim, Hack-Youn
Kim, Si-Young
Kim, Hyun-Wook
Kim, Cheon-Jei
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 4 pagina's 971-977
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland