Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of a protease from over-matured fruits and development of a tenderizer using an optimization technique
 
 
Titel: Characterization of a protease from over-matured fruits and development of a tenderizer using an optimization technique
Auteur: Koak, Ji-Hye
Kim, Hyun-Seok
Choi, Young Jin
Baik, Moo-Yeol
Kim, Byung-Yong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 2 pagina's 485-490
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland