Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Development of a method based on ESR spectroscopy for the identification of irradiated beef, pork, and chicken meats
 
 
Titel: Development of a method based on ESR spectroscopy for the identification of irradiated beef, pork, and chicken meats
Auteur: Park, Yong Dae
Kim, Dong Yong
Jin, Chang Hyun
Yang, Hee Sun
Choi, Dae Seong
Yook, Hong-Sun
Byun, Myung-Woo
Jeong, Il Yun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 2 pagina's 367-370
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland