Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of heating and γ-irradiation on the microbiological and sensory characteristics of Gochujang (Korean fermented red pepper paste) sauce during storage
 
 
Titel: Combined effects of heating and γ-irradiation on the microbiological and sensory characteristics of Gochujang (Korean fermented red pepper paste) sauce during storage
Auteur: Park, Jae-Nam
Park, Jin-Gyu
Han, In-Jun
Song, Beom-Seok
Choi, Jong-il
Kim, Jae-Hun
Sohn, Hee-Sook
Lee, Ju-Woon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 5 pagina's 1219-1225
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland