Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzyme treatment with β-glucosidase on antioxidant capacity of mulberry (Morus alba L.) leaf extract
 
 
Titel: Effect of enzyme treatment with β-glucosidase on antioxidant capacity of mulberry (Morus alba L.) leaf extract
Auteur: Kim, Gyo-Nam
Jang, Hae-Dong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 5 pagina's 1341-1346
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland