Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Changes in volatile aroma compounds of traditional Chinese-type soy sauce during moromi fermentation and heat treatment
 
 
Titel: Changes in volatile aroma compounds of traditional Chinese-type soy sauce during moromi fermentation and heat treatment
Auteur: Gao, Xian-Li
Cui, Chun
Zhao, Hai-Feng
Zhao, Mou-Ming
Yang, Lan
Ren, Jiao-Yan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 4 pagina's 889-898
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland