Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study of trans fatty acid content in 2005 and 2008 processed foods from Korean market
 
 
Titel: Comparative study of trans fatty acid content in 2005 and 2008 processed foods from Korean market
Auteur: Adhikari, Prakash
Yu, Feng
Lee, Jeung-Hee
Park, Hye Kyung
Kim, Jong Wook
Lee, Eun Ju
Lee, Ki-Teak
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 2 pagina's 335-341
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland