Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of traditionally fermented Korean soybean paste, eoyukjang, and isolation of its microorganisms
 
 
Titel: Characterization of traditionally fermented Korean soybean paste, eoyukjang, and isolation of its microorganisms
Auteur: Park, Joung Whan
Lee, Nam Keun
Kim, Byung Yong
Kim, Hye Kyung
Kwon, Ki Ok
Hahm, Young Tae
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 2 pagina's 425-430
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland