Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Development of a novel yoghurt based on date liquid sugar: physicochemical and sensory characterization
 
 
Titel: Development of a novel yoghurt based on date liquid sugar: physicochemical and sensory characterization
Auteur: Amerinasab, Asal
Labbafi, Mohsen
Mousavi, Mohammad
Khodaiyan, Faramarz
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. 10 pagina's 6583-6590
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland