Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Development and standardization of sorghum pasta using extrusion technology
 
 
Titel: Development and standardization of sorghum pasta using extrusion technology
Auteur: Benhur, Dayakar Rao
Bhargavi, G.
Kalpana, K.
Vishala, A. D.
Ganapathy, K. N.
Patil, J. V.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. 10 pagina's 6828-6833
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland