Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the Application of Dense Phase Carbon Dioxide Treatments on Technological Parameters, Physicochemical and Textural Properties and Microbiological Quality of Lamb Sausages
 
 
Titel: Effects of the Application of Dense Phase Carbon Dioxide Treatments on Technological Parameters, Physicochemical and Textural Properties and Microbiological Quality of Lamb Sausages
Auteur: Szerman, Natalia
Rao, Wei Li
Li, Xin
Yang, Yang
Vaudagna, Sergio R.
Zhang, De Quan
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 2 pagina's 241-249
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland