Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 4 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH on Color and Texture of Food Products
 
 
Titel: Effect of pH on Color and Texture of Food Products
Auteur: Andrés-Bello, A.
Barreto-Palacios, V.
García-Segovia, P.
Mir-Bel, J.
Martínez-Monzó, J.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 5 (2013) nr. 3 pagina's 158-170
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 4 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland