Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Biotechnological Strategies for Controlling Wine Oxidation
 
 
Titel: Biotechnological Strategies for Controlling Wine Oxidation
Auteur: Comuzzo, Piergiorgio
Zironi, Roberto
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 5 (2013) nr. 4 pagina's 217-229
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland