Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
 
  The Incorporation of Carotenoids on Ready to Eat Foods Studied Through Their Stability During Extrusion Processing
 
 
Titel: The Incorporation of Carotenoids on Ready to Eat Foods Studied Through Their Stability During Extrusion Processing
Auteur: Pinho, L S
Rodrigues, C E C
Favaro-Trindade, C S
Campanella, O H
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 902-915
Jaar: 2021-04-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland