Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Application of Food Extrusion Process to Develop Fish Meat-Based Extruded Products
 
 
Titel: Application of Food Extrusion Process to Develop Fish Meat-Based Extruded Products
Auteur: Surasani, Vijay Kumar Reddy
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 8 (2016) nr. 4 pagina's 448-456
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland