Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 96 gevonden artikelen
 
 
  The Influence of Operation Parameters and Product Properties on Time-to-Temper for Frozen Raw Meat Based on Simulation
 
 
Titel: The Influence of Operation Parameters and Product Properties on Time-to-Temper for Frozen Raw Meat Based on Simulation
Auteur: Shan, Shengyue
Heldman, Dennis R.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 1 pagina's 225-235
Jaar: 2020-08-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 96 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland