Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Influence of a Co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei on the Proteolysis and ACE-Inhibitory Activity of a Beverage Based on Reconstituted Goat Whey Powder
 
 
Titel: Influence of a Co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei on the Proteolysis and ACE-Inhibitory Activity of a Beverage Based on Reconstituted Goat Whey Powder
Auteur: Pereira, Áurea Marcela de Souza
Farias, Daniely Rayane Bezerra de
Queiroz, Blenda Brito de
Nobre, Michelangela Suelleny de Caldas
Cavalcanti, Mônica Tejo
Salles, Hévila Oliveira
dos Santos, Karina Maria Olbrich
Medeiros, Ana Claudia Dantas de
Florentino, Eliane Rolim
Alonso Buriti, Flávia Carolina
Verschenen in: Probiotics and antimicrobial proteins
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 1 pagina's 273-282
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland