Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of traditional fermented foods to food systems transformation: value addition and inclusive entrepreneurship
 
 
Titel: Contribution of traditional fermented foods to food systems transformation: value addition and inclusive entrepreneurship
Auteur: Materia, Valentina C
Linnemann, Anita R
Smid, Eddy J
Schoustra, Sijmen E
Verschenen in: Food security
Paginering: Jaargang 13 () nr. 5 pagina's 1163-1177
Jaar: 2021-07-09
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland