Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH-shifting on the gel forming characteristics of salt-ground meat from walleye pollack
 
 
Titel: Effect of pH-shifting on the gel forming characteristics of salt-ground meat from walleye pollack
Auteur: SHIKHA, F atema H oque
HOSSAIN, M ohammed I smail
MORIOKA, K atsuji
KUBOTA, S atoshi
ITOH, Y oshiaki
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 72 (2006) nr. 4 pagina's 870-876
Jaar: 2006-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Asia, Melbourne, Australia
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland