Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Physical and Oxidative Stabilities of O/W Emulsions Formed with Rice Dreg Protein Hydrolysate: Effect of Xanthan Gum Rheology
 
 
Titel: Physical and Oxidative Stabilities of O/W Emulsions Formed with Rice Dreg Protein Hydrolysate: Effect of Xanthan Gum Rheology
Auteur: Chen, Xianxin
Li, Wei
Zhao, Qiang
Selomulya, Cordelia
Zhu, Xuemei
Xiong, Hua
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 8 pagina's 1380-1390
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland