Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Chlorophyll Fluorescence Imaging for Monitoring the Effects of Minimal Processing and Warm Water Treatments on Physiological Properties and Quality Attributes of Fresh-Cut Salads
 
 
Titel: Chlorophyll Fluorescence Imaging for Monitoring the Effects of Minimal Processing and Warm Water Treatments on Physiological Properties and Quality Attributes of Fresh-Cut Salads
Auteur: Hägele, Florian
Baur, Svenja
Menegat, Alexander
Gerhards, Roland
Carle, Reinhold
Schweiggert, Ralf M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 4 pagina's 650-663
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland