Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Erratum to: A Novel Time/Temperature Approach to Sous Vide Cooking of Beef Muscle
 
 
Titel: Erratum to: A Novel Time/Temperature Approach to Sous Vide Cooking of Beef Muscle
Auteur: Rinaldi, Massimiliano
Dall’Asta, Chiara
Paciulli, Maria
Cirlini, Martina
Manzi, Chiara
Sabella, Piero
Chiavaro, Emma
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 1 pagina's 201
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland