Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Combining Pulsed Electric Fields with Maceration Time on Merlot Grapes in Protecting Caco-2 Cells from Oxidative Stress
 
 
Titel: Effect of Combining Pulsed Electric Fields with Maceration Time on Merlot Grapes in Protecting Caco-2 Cells from Oxidative Stress
Auteur: Leong, Sze Ying
Burritt, David John
Oey, Indrawati
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 1 pagina's 147-160
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland