Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Volatile Compound Production During the Bread-Making Process: Effect of Flour, Yeast and Their Interaction
 
 
Titel: Volatile Compound Production During the Bread-Making Process: Effect of Flour, Yeast and Their Interaction
Auteur: Makhoul, Salim
Romano, Andrea
Capozzi, Vittorio
Spano, Giuseppe
Aprea, Eugenio
Cappellin, Luca
Benozzi, Elisabetta
Scampicchio, Matteo
Märk, Tilmann D.
Gasperi, Flavia
El-Nakat, Hanna
Guzzo, Jean
Biasioli, Franco
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 9 pagina's 1925-1937
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland