Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring Saccharomyces cerevisiae Grape Must Fermentation Process by Attenuated Total Reflectance Spectroscopy
 
 
Titel: Monitoring Saccharomyces cerevisiae Grape Must Fermentation Process by Attenuated Total Reflectance Spectroscopy
Auteur: Puxeu, Miquel
Andorra, Imma
Lamo-CastellvĂ­, SĂ­lvia De
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 3 pagina's 637-646
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland