Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of Eggless Cake Structure Using Ultrasonically Treated Whey Protein
 
 
Titel: Improvement of Eggless Cake Structure Using Ultrasonically Treated Whey Protein
Auteur: Tan, M. C.
Chin, N. L.
Yusof, Y. A.
Taip, F. S.
Abdullah, J.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 3 pagina's 605-614
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland