Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Impact of High-Shear Extrusion Combined With Enzymatic Hydrolysis on Rice Properties and Chinese Rice Wine Fermentation
 
 
Titel: Impact of High-Shear Extrusion Combined With Enzymatic Hydrolysis on Rice Properties and Chinese Rice Wine Fermentation
Auteur: Xu, Enbo
Wu, Zhengzong
Wang, Fang
Li, Hongyan
Xu, Xueming
Jin, Zhengyu
Jiao, Aiquan
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 3 pagina's 589-604
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland