Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Application of Near-Infrared Spectroscopy for the Classification of Fresh Pork Quality in Cooked Ham Production
 
 
Titel: Application of Near-Infrared Spectroscopy for the Classification of Fresh Pork Quality in Cooked Ham Production
Auteur: Neyrinck, Ellen
Smet, Stefaan De
Vermeulen, Liesbeth
Telleir, Danny
Lescouhier, Stefaan
Paelinck, Hubert
Fraeye, Ilse
Geers, Rony
Raes, Katleen
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 12 pagina's 2383-2391
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland