Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Extraction of Oat (Avena sativa L.) Antifreeze Proteins and Evaluation of Their Effects on Frozen Dough and Steamed Bread
 
 
Titel: Extraction of Oat (Avena sativa L.) Antifreeze Proteins and Evaluation of Their Effects on Frozen Dough and Steamed Bread
Auteur: Zhang, Yanjie
Zhang, Hui
Wang, Li
Qian, Haifeng
Qi, Xiguang
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 10 pagina's 2066-2075
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland