Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Use of Electronic Nose and Tongue to Track Freshness of Cherry Tomatoes Squeezed for Juice Consumption: Comparison of Different Sensor Fusion Approaches
 
 
Titel: Use of Electronic Nose and Tongue to Track Freshness of Cherry Tomatoes Squeezed for Juice Consumption: Comparison of Different Sensor Fusion Approaches
Auteur: Hong, Xuezhen
Wang, Jun
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 1 pagina's 158-170
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland