Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Microencapsulated Rosemary Essential Oil and Its Antimicrobial Effect on Fresh Dough
 
 
Titel: Characterization of Microencapsulated Rosemary Essential Oil and Its Antimicrobial Effect on Fresh Dough
Auteur: Teodoro, Rhana Amanda Ribeiro
Barros Fernandes, Regiane Victória de
Botrel, Diego Alvarenga
Borges, Soraia Vilela
Souza, Amanda Umbelina de
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 9 pagina's 2560-2569
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland