Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Using High-Pressure Processing for Reduction of Proteolysis and Prevention of Over-ripening of Raw Milk Cheese
 
 
Titel: Using High-Pressure Processing for Reduction of Proteolysis and Prevention of Over-ripening of Raw Milk Cheese
Auteur: Calzada, Javier
Olmo, Ana del
Picon, Antonia
Gaya, Pilar
Nuñez, Manuel
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 5 pagina's 1404-1413
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland