Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Physical Characterisation of an Alginate/Lysozyme Nano-Laminate Coating and Its Evaluation on ‘Coalho’ Cheese Shelf Life
 
 
Titel: Physical Characterisation of an Alginate/Lysozyme Nano-Laminate Coating and Its Evaluation on ‘Coalho’ Cheese Shelf Life
Auteur: S. Medeiros, Bartolomeu G. de
Souza, Marthyna P.
Pinheiro, Ana C.
Bourbon, Ana I.
Cerqueira, Miguel A.
Vicente, António A.
Carneiro-da-Cunha, Maria G.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 4 pagina's 1088-1098
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland