Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Heat Treatment at 38 °C and 75–80 % Relative Humidity Ameliorates Storability of Cactus Pear Fruit (Opuntia ficus-indica cv “Gialla”)
 
 
Titel: Heat Treatment at 38 °C and 75–80 % Relative Humidity Ameliorates Storability of Cactus Pear Fruit (Opuntia ficus-indica cv “Gialla”)
Auteur: D’Aquino, Salvatore
Chessa, Innocenza
Schirra, Mario
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 4 pagina's 1066-1077
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland