Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Fresh-Cut Kiwifruit Structure and Firmness as Affected by Heat Pre-treatments and Post-cut Calcium Dips
 
 
Titel: Fresh-Cut Kiwifruit Structure and Firmness as Affected by Heat Pre-treatments and Post-cut Calcium Dips
Auteur: Beirão-da-Costa, Sara
Empis, José
Moldão-Martins, Margarida
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 4 pagina's 1128-1136
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland