Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 30 gevonden artikelen
 
 
  A Study on Staling Characteristics of Gluten-Free Breads Prepared with Chestnut and Rice Flours
 
 
Titel: A Study on Staling Characteristics of Gluten-Free Breads Prepared with Chestnut and Rice Flours
Auteur: Demirkesen, Ilkem
Campanella, Osvaldo H.
Sumnu, Gulum
Sahin, Serpil
Hamaker, Bruce R.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 3 pagina's 806-820
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland