Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of Isolation and Functionality of Protein from Tomato Pomace Produced with Different Industrial Processing Methods
 
 
Titel: Characteristics of Isolation and Functionality of Protein from Tomato Pomace Produced with Different Industrial Processing Methods
Auteur: Shao, Dongyan
Atungulu, Griffiths G.
Pan, Zhongli
Yue, Tianli
Zhang, Ang
Fan, Zhiliang
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 2 pagina's 532-541
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland