Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Erratum to: Impact of Pregelatinized Starches on the Texture and Staling of Conventional and Degassed Pound Cake
 
 
Titel: Erratum to: Impact of Pregelatinized Starches on the Texture and Staling of Conventional and Degassed Pound Cake
Auteur: Hesso, Nesrin
Loisel, Catherine
Chevallier, Sylvie
Le-Bail, Alain
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 10 pagina's 2931
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland