Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of HPMC–Anthocyanin Packaging Color and Oxygen Permeability on Salmon Oil Preservation
 
 
Titel: Effect of HPMC–Anthocyanin Packaging Color and Oxygen Permeability on Salmon Oil Preservation
Auteur: Akhtar, M. J.
Jacquot, M.
Desobry, S.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 1 pagina's 93-104
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland