Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Freezing on Functional and Textural Attributes of Cress Seed Gum and Xanthan Gum
 
 
Titel: Effect of Freezing on Functional and Textural Attributes of Cress Seed Gum and Xanthan Gum
Auteur: Naji, Sara
Razavi, Seyed M. A.
Karazhiyan, Hojjat
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 5 pagina's 1302-1311
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland