Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Changes in K Value, Microbiological and Sensory Acceptability of High Pressure Processed Indian White Prawn (Fenneropenaeus indicus)
 
 
Titel: Changes in K Value, Microbiological and Sensory Acceptability of High Pressure Processed Indian White Prawn (Fenneropenaeus indicus)
Auteur: Ginson, J.
Kamalakanth, C. K.
Bindu, J.
Venkateswarlu, R.
Das, S.
Chauhan, O. P.
Gopal, T. K. Srinivasa
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 5 pagina's 1175-1180
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland