Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Supercritical Carbon Dioxide Processing of Dry Cured Ham Spiked with Listeria monocytogenes: Inactivation Kinetics, Color, and Sensory Evaluations
 
 
Titel: Supercritical Carbon Dioxide Processing of Dry Cured Ham Spiked with Listeria monocytogenes: Inactivation Kinetics, Color, and Sensory Evaluations
Auteur: Ferrentino, Giovanna
Balzan, Sara
Spilimbergo, Sara
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 5 pagina's 1164-1174
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland