Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Study on Resistant Starch Functionality in Short Dough Biscuits by Oscillatory and Creep and Recovery Tests
 
 
Titel: Study on Resistant Starch Functionality in Short Dough Biscuits by Oscillatory and Creep and Recovery Tests
Auteur: Laguna, Laura
Hernández, María J.
Salvador, Ana
Sanz, Teresa
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 5 pagina's 1312-1320
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland